Version 27 (modified by matthijsln, 8 years ago) (diff)

--

Welkom bij OpenWION

OpenWION is een open source project dat digitale graafberichten van het Kadaster kan ontvangen en verwerken. Vanaf 1 juli zijn netbeheerders verplicht om aangesloten te zijn op KLIC-online.

OpenWION is een project dat alle technische details die hier bij komen kijken kan afhandelen. Hiermee wordt aan alle wettelijke vereisten voldaan. Op deze site kunt u de broncode bekijken en downloaden met een Subversion client. Lees onze Mission Statement om te lezen waarom OpenWION een open source project is en wat het voordeel voor u daarvan is.

Aan de slag

Bent u een netbeheerder met technische kennis of wilt u zelf een uitbreiding maken kunt u met de broncode van OpenWION aan de slag. Op de Techniek Index pagina kunt u over veel aspecten van OpenWION gedetailleerde technische documentatie en details vinden.

Omdat bij het aansluiten op KLIC-online veel dingen komen kijken (zoals het inrichten van servers, converteren van leidingenkaarten, aanvragen van een PKIoverheid SSL certificaat, KLIC certificering, etc.) kunt u hier geen installatiebestand downloaden. Heeft u behoefte aan een volledig werkende oplossing, wend u dan tot een bedrijf dat op basis van OpenWION een volledige WION oplossing kan hosten en ondersteunen.

OpenWION is een initiatief van B3Partners

B3Partners is de initiatiefnemer van OpenWION en biedt met B3P WION een volledige WION oplossing. Ook extra benodigde functionaliteit kan door B3Partners ontwikkeld worden.

Screenshots

Op de Screenshots pagina kunt u zien hoe met OpenWION het automatisch afhandelen van graafberichten kan worden gemonitord.

Nieuws

Feature requests en bugmeldingen

Hiervoor kunt u een ticket aanmaken. Bekijk de huidige actieve tickets of maak een nieuw ticket aan.

Attachments (2)

Download all attachments as: .zip